Home / Tattoo informatie / Tattoo tips voor een mooie tattoo!

Tattoo tips voor een mooie tattoo!

Het onderstaande is een mengelmoes van tattoo tips en advies die hopelijk een aantal mensen behoeden van het maken van grote fouten.

Als je uiteindelijk hebt besloten om te gaan voor een tatoeage, stap dan niet gelijk een willekeurige shop binnen voor het maken van een afspraak. Geef jezelf de tijd om te kijken of je ook van gedachten veranderd. Hou er rekening mee dat het permanent is! Het is niet als het kleuren van je haar , je nagels laten doen of het kopen van nieuwe kleding. Tenzij je van plan bent om ook te gaan voor een lange , pijnlijke en dure manier van tattoo verwijderen, heb je dit inkt voor de rest van je leven.
Hou er ook rekening mee dat een tatoeage langer bestaat als de meeste relaties. Denk daarom goed na voordat je iemands naam permanent op je lichaam laat zetten. Natuurlijk, cover-ups zijn altijd een optie .

Besteed tijd aan het zoeken naar een goede artiest. Verdiep je in verschillende artiesten en verdiep je in verschillende stijlen. Luister naar aanbevelingen van vrienden en kennissen, kijk op de websites van de shops of ga gewoon eens langs een shop om te kijken naar de verschillende portfolio’s. Als je weet welke stijl je graag wilt, kun je zoeken naar artiesten die gespecialiseerd zijn in de stijl. eet wat je wilt , of op zijn minst een algemeen idee , voordat het lopen in de winkel . Je hoeft niet diverse shops te bezoeken om al te weten wat je ongeveer wilt en in welke stijl. Hoe meer je voorbereid bent , hoe sneller en soepeler alles zal verlopen. Werk samen met je artiest om tot jouw tattoo te komen en kies niet voor een plaatje waar al honderden mensen mee lopen. Een tatoeage is persoonlijk, kies daarom ook voor een voor jou ontworpen tatoeage. Een goede kunstenaar zal je tijd geven je ideeën uit te leggen.

Als je het niet kan veroorloven om te kiezen voor een goede artiest, begin dan met sparen. Wilt je liever over een jaar een kwaliteit tatoeage waar je bijzonder trots op bent,  of een bagger tatoeage die je morgen al kunt hebben? Als je antwoord is , ” morgen een bagger tattoo “, verwijzen wij je naar de eerste de beste prutser die voor een paar euro je arm verprutst.

Wees niet ontmoedigd als de artiest een langere wachttijd heeft. Vaak zie je dat de betere artiesten een wachttijd hebben, maar het geeft weer wat meer tijd om te sparen.

Denk ook goed na over de plaats op je lichaam. Denk er ook bij na dat een tatoeage op een zichtbare plaats gevolgen kan hebben bij het zoeken naar bijvoorbeeld een baan.

Deze volgende tip komt uit persoonlijke ervaring . Hou niet te veel rekening met de grootte van de afbeelding, ook al is het je eerste tattoo. Veel mensen denken dat het nodig is om klein te beginnen en om op te bouwen naar een groter stuk. Klein beginnen kan het in feite moeilijker maken om uiteindelijk te krijgen wat je wilt. Als je een kleine tatoeage op je arm laat zetten en later besluit dat je een halve sleeve wilt, is het voor de artiest lastiger om om je bestaande tattoo heen te werken en kan het afbreuk doen aan het ontwerp.
Sommige mensen kunnen het hier niet mee eens zijn, maar in veel gevallen zijn mensen sneller zat van een algemeen plaatje als een tattoo met een betekenis. Een tatoeage die staat voor een belangrijke gebeurtenis in je leven zal een speciaal geven.

Laat niet op je in praten en volg je eigen gevoel, ga op zoek naar een artiest die voldoet aan jou stijl. Luister ook naar de tips van de artiest, soms is het beter om bijvoorbeeld een tattoo iets groter te maken, of een andere plaatsing op het lichaam.

De bottom line is, gebruik je gezonde verstand en heb geduld als het om tatoeages gaat. Als er meer mensen de tijd namen om na te denken wat en waar ze iets op hun lichaam lieten zetten, hadden we dit stuk niet hoeven schrijven.

Tattoo tips en advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reken uit: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.